1 Mart 2012 Perşembe

dikiş blogu

Sevgili bloggerlar,
Geçen hafta kendime singer tradition 2250 model bir dikiş makinesi aldım.
Uzun zamandır bunu istiyordum.
Bugüne kadar hiç dikiş makinesinde dikiş dikmemiştim ama ısrarla dikiş makinesi almak istiyordum.Makineyi aldığımdan beri neden bunu bu kadar ertelemiş olduğumu sorgulayıp durdum.
Makinenin başına ilk oturduğum andan itibaren iç güdüsel bir şekilde dikiş dikmeye başladım.
Patchwork bir yastık diktim, eşime pijama diktim ve küçük bir fermuarlı cüzdan diktim.
Daha sonra pinterestten keşfettiğim modelleri bilgisayarımın sık kullanılanlarına eklemeye başladım.Baktım ki sık kullanılanlar doldu, bende sonunda bir blog açıp bunları arşivlemeye karar verdim.
Kısacası kopyala- yapıştır bir dikiş blogum oldu.İncelemek isterseniz tıklamanız yeterli.

biçki dikiş

5 yorum:

  1. İnanmıyorum yaaa, iki hafta önce kardeşim de bana aynı makinayı aldı, bende hayatımda hiç dikiş dikmiş biri değilim ama devamlı sayıklıyordum dikiş makinası diye... Gerçi ben daha başına sadece bir kez oturabildim, İşler çok yoğun akşamları da pestilim çıkmış oluyor hiiç ilgilenemedim ilk seferde de moralim bozuldu biraz, resmen 1 saat iplik nereden geçecek onu çözmeye çalıştım:) Sanırım ben senin kadar yetenekli değilim, pijama, fermuarlı cüzdan falan okuyunca takdir ettim seni:)
    Bu arada yeni blog da hayırlı olsun, hemen takibe alıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Nohut hanım,
    daha sık irtibat halinde olalım paylaşalım, yüreklendirelim birbirimizi :)
    ben makinenin kutusundan çıkan dvdyi izledim, bir de hangi durumda hangi adım sıklığı ve ip tansiyonu kullanılmalı onları not ettim.gerisi bloglardan öğrendiğim bilgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ben henüz izlemedim O DVD'yi hemen izlesem iyi olacak... Ama ilk ipliği iğneyi hallettip aldım elime eski bir kumaş parçası dümdüz dikeyim dedim ama o dümdüz olamadı maalesef:))
    Bu haftasonu daha fazla çalışacağım inşallah...

    YanıtlaSil
  4. dikis makinen hayirli olsun, blogunda super :))
    http://tatlikiraz.blogspot.nl/

    YanıtlaSil

seninde söylemek istediğin birşey varsa lütfen durma,yaz!